top of page
RAKENNEKYNNET

UUDET 95€
HUOLTO YKSI VÄRI 65€

MONIVÄRISET/KORISTELUT/RANSKALAINEN +10€
MUUALTA HUOLTOON TULEVAN LISÄ +10€
POISTO 40€

Rakennekynnet suojaavat omia kynsiäsi katkeamiselta, liuskoittumilta, halkeilulta
 estävät kynsienpureskelua ja kaiken lisäksi näyttävät kauniilta.
Rakennekynsille päätetään sinulle sopivin pituus, muoto sekä koristelu.
Suositeltu huoltoväli 3-5 viikkoa.

 

Rakennekynnet rakennetaan geelitekniikalla ja kynnen lisäpituus muoteilla.

Geelit kovetetaan käyttäen Led-valoa. Rakennekynsillä saadaan rakennettua sinulle sopiva pituus sekä kynsimuoto.

Kynnen salonkimuotoina ovat ovat neliö, ovaali ja manteli. Erikoismuodot ovat ballerina, stiletto sekä venäläinen manteli.
Minulta saat monipuoliset ja upeat koristelut sekä swarovski kristallit. Oen erikoistunut koristeluihin ja huomioin vaativatkin toiveet.


Laadun takaamiseksi kynsillä on 1 viikon takuu.

Takuu kattaa tekijästä johtuvat ongelmat.

Tapaturmat eivät kuulu takuuseen. Käytä varovaisuutta kun avaat kahvoja (auton ovet, kaappien ovet). Painaessa nappeja (hissi, wc-istuin) älä käyttä kynttä napin painoon. Rakennekynnet eivät kestä naputtelua, tölkkien ja purkkien availuja ja muuta jatkuvaa niihin kohdistuvaa  rasitusta.

Käsiteltäessä kemikaaleja käytä hanskoja. Koti-, sekä pihatöiden hoidossa suojaa myös kynnet hanskoilla. Mattapinnoitteiset kynnet ovat huokoisemmat ja saattavat värjääntyä helposti mm. hopeashampoo, ruoka (esim mustikka) ja mausteet saattavat myös värjätä kynnet. Ollessasi tekemisissä värjäävien tuotteiden kanssa käytä hanskoja. 

Jos rakennekynsi ilmaantuu (rakenne lähtee irti luonnonkynnestä) varaa aika kynnen korjaukseen. Älä liimaa rakennekynttä tai muilla tavoin yritä kiinnittää kynttä takaisin.  Jos kynnet pääsevät kasvamaan liian pitkiksi ennen huoltoa voit viilata kynsiä lyhyemmäksi mutta älä leikkaa saksilla.

 Rakennekynnet eivät vaurioita kynsiä jos ne ovat oikein tehdyt ja hoidetut.

Rakennekynnet tulee laiton jälkeen huollattaa 3-5 viikon välein taikka poistaa ammattilaisella. Älä yritä poistattaa kynsiä itse. Repimälllä pilaat omat kyntesi! Kovageelillä tehdyt kynnet eivät myöskään liotu pois asetonilla. Hammaslangalla poisto vaurioittaa myös kynsiäsi.
Kynsiä tulee myös öljytä (kynsivallit ja myös kynnen alapuolelta). Kun tulet rakennekynsiin poistathan kynsilakat vuorokautta ennen.

Rakennekynnet eivät sovellu jos olet herkkä akrylaateille taikka UV-valolle.
Toiselta kynsiteknikolta tullessasi huoltoon meille, huomioithan ettemme huolla väärin tehtyjä rakennekynsiä. Voimme poistattaa rakennekynnet ja rakentaa uudet jos se vain on ajallisesti mahdollista.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta.

GEELILAKKAUS

Geelilakkaus antaa kauniin ja pysyvän lakan 3 viikoksi.
Enää ei tarvitse tuskailla kynsilakkojen kanssa!

Geelilakkauksessa ei rakenneta lisäpituutta kynteen kuten rakennekynsissä. Geelilakkaus tehdään luonnonkynnen päälle. Geelilakkaus on joustavampi ja ohuempi verrattuna luonnonkynnen geelaukseen taikka rakennekynsiin.
Geelilakkaus kovetetaan led-valolla, minkä jälkeen ne ovat valmiit eikä tarvitse odotelle kuivumista kuten kynsilakassa.

 

Jos kyntesi ovat runsaasti liuskoittuvat varaa aika oman kynnen geelaukseen. Todella tapuisalle kynnelle suosittelemme IBX-hoitoa + geelilakkausta!

 

Geelilakkaus tulee huollattaa tai poistattaa 3-4 viikon kulutta laitosta. Älä poista geelilakkausta itse! Näin saatat pilata omat kyntesi.
Laadun takaamiseksi kynsillä on 1 viikon takuun.
Kun tulet geelilakkaukseen poistathan kynsilakat vuorokautta ennen.

 

Takuu kattaa tekijästä johtuvat ongelmat.

Tapaturmat eivät kuulu takuuseen. Käytä varovaisuutta kun avaat kahvoja (auton ovet, kaappien ovet). Painaessa nappeja (hissi, wc-istuin) älä käyttä kynttä napin painoon. Kynnet eivät kestä naputtelua, tölkkien ja purkkien availuja ja muuta jatkuvaa niihin kohdistuvaa  rasitusta.

Käsiteltäessä kemikaaleja käytä hanskoja. Koti-, sekä pihatöiden hoidossa suojaa myös kynnet hanskoilla. Mattapinnoitteiset kynnet ovat huokoisemmat ja saattavat värjääntyä helposti mm. hopeashampoo, ruoka (esim mustikka) ja mausteet saattavat myös värjätä kynnet. Ollessasi tekemisissä värjäävien tuotteiden kanssa käytä hanskoja. 

Jos geelilakkaus ilmaantuu (geelilakka lähtee irti luonnonkynnestä) varaa aika kynnen korjaukseen. Älä liimaa geelilakkaa tai muilla tavoin yritä kiinnittää geelilakkausta takaisin. Älä leikkaa saksilla geelilakattuja kynsiä.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta.

IBX hoito
IBX


50€  KERTAHOITO
 

IBX hoitomenetelmä auttaa enneltaehkäisemään kynsienpureskelua, hoitaa kynsitraumoja, liuskoittumia sekä vahvistaa heikkoa taipuisaa kynttä.

IBX sopii naisille sekä miehille jättäen kynnen luonnollisen näköiseksi.
Tulokset huomaat heti 1. IBX-hoitokerralla. Hoito uusitaan tarpeen mukaan.

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

bottom of page